Erfaren, serviceinriktad fastighetsskötare/drifttekniker sökes till MH Drift & fastighetsservice AB

 

MH Drift & Fastighetsservice söker nu återigen personal på deltid och heltid med start enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning.

 

MH Drift är ett litet företag beläget i Solna som arbetar mot kunder i hela Storstockholm.

 

Kvalifikationer

 

Utbildning inom fastighetsskötsel alternativt en gedigen dokumenterad erfarenhet inom branschen, ett krav. Erfarenhet av fastighetsbranschen och fastighetsskötsel är meriterande liksom kunskaper inom drift, ventilation, VVS, EL, trädgårdsskötsel, utemiljö, teknisk utrustning och förvaltning. Det är också meriterande om du är certifierad i Heta Arbeten, höghöjdutbildning samt har genomgått liftutbildning.

 

Som person är du självgående, ansvarsfull, kommunikativ och arbetar strukturerat och med en hög servicenivå.. Vi ser gärna att du är lugn, stabil och serviceinriktad i ditt arbetssätt. Du ska vara en lagspelare med en bra förmåga att hjälpa andra.

 

Det är ett krav att du behärskar svenska väl i tal och skrift samt innehar B-körkort.

 

 

 


Personliga egenskaper


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi söker dig, ”allkonstnär” som är praktiskt lagd och som har en positiv inställning och förmåga och vilja att ge service av högsta klass! Du är en utåtriktad person som kommer att ansvara för skötsel, drift och reparation av fastigheter och markanläggningar och vara ett ansikte utåt mot våra kunder. Du har datavana då viss administration i form av rapportering ingår. Arbetet har mycket varierande arbetsuppgifter.Låter det här som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan med eventuella löneanspråk direkt till Marko Hynninen: jobb@mhdrift.se

 

Du som är intresserad av att veta mer är välkommen att kontakta oss!

 

VD MARKO HYNNINEN  08-409 38 000

info@mhdrift.se

 

Uppdaterad 12 december 2018

Välkommen till oss!

MH Drift & Fastighetsservice AB Org.nr:  556941- 5002

Gustafsvägen 10, 169 58 Solna  |  08-409 38 000

Copyright @ MH Drift & Fastighetsservice AB All Rights Reserved