VÄLKOMMEN TILL OSS!


MH Drift & Fastighetsservice AB är ett företag som utför fastighetsskötsel, drift, underhåll och förvaltning av bostads- och kommersiella hyres- och bostadsrättsfastigheter.


Vi arbetar på uppdrag av privatpersoner, entreprenörer, fastighetsbolag, enskilda fastighetsägare, förvaltningsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder servicetjänster som drift och underhåll av både bostads- och kommersiella hyresfastigheter. Med drift och underhåll menas bl a mediakontroll – kontroll av fastighetens förbrukningsmedia, tillsyn, reparationer och skötsel samt felavhjälpande underhåll.

KOMPETENS &

ERFARENHET


Marko Hynninen VD

Marko har en gedigen bakgrund inom fastighetsbranchen.

Han är en glad, uppfinningsrik, problemlösande mångsysslare som har jobbat inom många olika yrkesområden. Han vill alltid ha nya utmaningar.

Marko har en gymnasieutbildning inom VVS. I tidigare anställningar i kommunalt och privata fastighetsbolag har han genomgått många utbildningar som tex. besiktningsutbildningar inom städ, bygg, el, fuktmätning samt lekplatser, trädgårdsutbildning, låsutbildning, kranutbildningar, larm och teleteknik, höghöjdsutbildning, fallskyddsutbildning, heta arbeten, konflikt och krishantering m.m. Marko har arbetat inom teknisk fastighetsförvaltning i 23 år.


Administrationen

Vi har ett team i företaget med stora kunskaper inom administration. Vi kan se till att sköta allt som har med föreningens administration och även se till att tex. ritningar andra värdefulla papper m.m. blir digitala. Vi ser till att kunderna får det dom vill ha.

Vill ni ha någonting fixat/löst. Ställ frågan så ser vi till att lösa det.


Organisationen

I organisationen så har vi Snickare, Rörmokare, Drifttekniker, Fastighetsskötare, Förvaltare, Administratörer, Elektriker, Målare, Jourmontörer m.m.


Tillsammans

Tillsammans vill vi driva ett företag med fokus på kvalitet, personlig kontakt och samlad kunskap.

Detta får vi fram genom att göra det tillsammans med er vare sig ni är en förening, fastighetsägare eller privatperson.Det perfekta teamet med fokus på kvalitet och personlig service
Ambition, stolthet, livsglädje, och harmoni är ledord hos oss som vi även vill implementera i arbetslivet.