VÅRA

TJÄNSTER


PRIVATPERSONER


Till dig som privatperson erbjuder vi dig att ta hand om allt som ni inte vill, kan eller orkar göra själva inom trädgård, snickeri och möbelmontering, bortkörning/transport, avloppsrensning, reparation och byte av kranar och mycket mer. Ring så fixar vi det.


Behöver du hjälp med ditt hem?

Behöver du någon som du kan ringa när något skall göras/köpas/hämtas?

Behöver du hjälp eller tips med ditt hem? Irriterar du dig på kranen som alltid står och droppar? Den där listen som saknas i sovrummet. Toaletten som står och rinner. Tavlan som aldrig kommer upp. Sprickan i fönstret. Persienner som hänger osv…. Vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss gärna för prisförslag.

Betalning för utförda arbeten sker via faktura. I vissa fall godkänner vi även kontantbetalning. Företaget innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Varför inte reparera dom istället? Byt krantätningar och kompletta manöverdelar så blir dom som nya, och mycket billigare! Detta går att göra med nästan alla blandare.

Har ni problem med blandarna i huset men känner att ni inte vill beställa en rörmokare och betala många tusenlappar på nya blandare? Ni vill heller inte få en ”billig” blandare från tex Ikea, Biltema eller Jula installerad för att ganska snart få problem igen.

Denna köksblandare från FMM är trög och droppar samt läcker mitt på kranen där den röda pilen är. Här behöver man byta krantätningar, se bilder ovan.

Att renovera och montera en komplett manöverdel med ny insats gör susen och blandaren blir modernare och snyggare till en ganska låg kostnad.
Prisexempel nedan för renovering av en

FMM 4000 blandare som på bilden.


Komplett manöverdel:630kr + moms.

Krantätningar:  80kr + moms

Jobb för bytet:450kr + moms.

Bilkostnad:300kr + moms.

Summa:1460kr + moms

Slutsumma inkl. moms: 1825 kr